NIEUWS


Maart 2024

Phelia in verwachting!!

In april verwachten we een nestje van Phelia en Benedictus (een dekkater). Op de echo dachten we al zeker 3 kittens te zien. 

Wij kijken er alvast naar uit! 


Januari 2024

Zusa bevallen 

Zusa is bevallen van één poesje 

Vader is Ovie


Januari 2024

Kitten op komst! 

Na dat bleek dat vorige maal beide dames schijnzwanger waren, hebben we ditmaal toch een echo laten doen en ja hoor, Zusa is zwanger! 

De RX/foto toonde aan dat wij één kitten van haar en Ovie mogen verwachten begin januari. 


augustus 2023

Gesteriliseerd 

Enkele maanden geleden hebben we ons Othilia en Cannella laten steriliseren. Cannella heeft ons 2 jaar geleden een mooie nestje gegeven, maar ze kwam nu toch ook op leeftijd om wat rust te krijgen, geen geweldige hormonen die continu op en af springen. We hebben ineens Othilia mee laten steriliseren. Hierbij gaan mijn exotic's dan ook geen nestjes meer krijgen.  

Binnenkort gaat door omstandigheden ook ons Odysiya (colourpoint BKH) gesteriliseerd worden. Testen geven ons geen volledige garanties voor haar nakomelingen. 


Juli 2023

HCM testen

Wij zijn deze maand op stap geweest met Phelia, Odysiya en Pip*. Alle 3 hebben ze een hartecho ondergaan en zijn negatief van HCM bevonden. 

Phelia is hierbij klaar om naar de dekkater te gaan. 

*Wie is Pip? Pip is onze sphynx, sinds oktober is zij bij ons komen wonen. Mogelijk krijgt zij bij ons een nest, maar eerst zijn we ons verder aan het verdienen in het ras.  


juni 2021

Kittens geboren

Er zijn op de nacht van maandag op dinsdag (4/5/'21) 3 kittens geboren in onze cattery. Mama Cannella en de kittens stellen het goed! 

Je kan ze volledig volgen op onze facebook pagina 


maart 2021

Kittens verwacht

Cannella is eind februari op dekking geweest bij een hele leuke lieve dekkater, Bumba.


wij verwachten begin mei kittens van hun. 



februari 2021

Dekkingen

Onze poezen dames zijn sinds half januari terug begonnen met krols te komen te staan. Vanwege de corona-maatregelen kunnen we helaas niet op dek gaan in het buitenland. Maar toch zijn we aan het plannen om ons lieve Cannella te laten dekken. 

we hopen binnen een maand op goed nieuws, of in het mindere geval over 2 maand....we houden jullie op de hoogte als de dekking plaatst gevonden heeft en na 3 weken geslaagd te zijn. 


februari 2021

Contactformulier 

Sinds eind februari heb ik het contactformulier verwijderd omdat ik via deze weg zeer moeilijk kon antwoorden en soms zelfs weken nadien pas reageerde. Er was geen overzicht te houden vanwege de vele aanvragen en mails. Hierbij is het verwijderd en heeft onze cattery een eigen e-mailadres gekregen. We hopen zo beter te bereikbaar te zijn en een mooi overzicht te kunnen behouden over de mails. 

* mails met enkel vraag naar de prijs en beschikbaarheid worden niet beantwoord.


mei 2020

Nesten 

eind van het jaar zullen er waarschijnlijk twee nesten plaats vinden. Van wie zijn we nog niet zeker en combinatie ook niet. Dit zullen we later bij zekerheid bekent maken. 


mei 2020

Versterking 

Er komen vanaf juli normaal twee britse dames onze cattery versterken voor ons odd-eye brit programma en voor cinnamon in de pers en exotic te krijgen. 

ze gaan Meva en Zusa heten. 

ik ben de fokster hartelijk bedankt voor het vertrouwen in mij en onze cattery!! 


januari 2020

Nieuw doel 

Sinds november 2019 is Cannella onze cattery komen vergezellen :-) Dit samen met een nieuw doel dat ik aan ga met Artina . Ze is al enkele jaren bezig met de cinnamon kleur in de pers en exotic's te krijgen, dit met een mooie bouw van het ras. ik wil haar daar bij helpen. 


september 2019

Phelia en Ovie

Beide zijn getest op HCM via echo, PKD, fiv en filv via dna 

Cattery My spinning love- Bierbeek, België
laatste update maart '24
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin